I LOVE SUSHI TIEL

I LOVE SUSHI TIEL Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 409 beoordelingen
26 jan 2020 om 8:24 Zo lang op m’n eten moeten wachten is me nog nooit gebeurd. Na 2 keer gebeld te hebben is eindelijk na bijna anderhalf uur ons eten gebracht. Het eten was gelukkig wel lekker, maar weet niet of ik hier nog eens eten ga bestellen.
26 jan 2020 om 0:03 De voorspelling van de bezorgtijd klopte. Ik heb alleen meer gekregen dan ik had besteld. Dat was een aangename verrassing Maar zoals ik in de andere beoordelingen zie lijkt het wel een beetje gepland. Gezien mij gevraagd was om een review te schrijven
22 jan 2020 om 10:42 Echt super! We bestelde laat en kregen zelfs wat extra's. De smaak was echt heel goed. Niet droog. Elke keer zijn we onder de indruk. Het blijft stabiel in bezorging, vriendelijkheid en de smaak verbeterd.
19 jan 2020 om 22:06 Pokebowl was erg lekker.
19 jan 2020 om 12:39 Altijd lekkere sushi. Deze keer waren de Edamame boontjes niet lekker, maar dat kan een keer gebeuren.
17 jan 2020 om 20:56 Zeer snelle levering. Sushi zoals altijd heerlijk. Zelfs extra sushi gekregen! Echt een aanrader.
16 jan 2020 om 22:54 Super lekker! En vooral snel bezorgd! Kreeg zelfs meer dan ik besteld had! Top!
15 jan 2020 om 19:53 ivm afzegging hebben we uiteindelijk zelf onze sushi kunnen ophalen, omdat de eerst volgende bezorging pas na een half uur mogelijk was. Vriendelijkheid was ver te zoeken en de bezorgkosten zijn niet van de rekening gehaald. verder lekker sushi.
13 jan 2020 om 17:43 vriendelijke, nette bezorger goed eten
8 jan 2020 om 21:04 Het eten was helemaal niet vers slechte kwaliteit! Bezorgen duurde ook veel te lang!!! Jammer had anders verwacht
5 jan 2020 om 15:02 Op afgesproken tijd Was heerlijk!
2 jan 2020 om 15:19 bezorging op afgesproken tijd, en erg lekker!