I LOVE SUSHI TIEL

I LOVE SUSHI TIEL Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 877 beoordelingen
22 jan 2021 om 22:26 Heerlijk gegeten en eerder bezorgd dan verwacht
22 jan 2021 om 21:36 Zeer slecht. Willen geen rekening houden met dieetwensen.
22 jan 2021 om 7:50 Duurde veeeeeel te lang
19 jan 2021 om 19:52 Wij bestellen hier graag, en zijn groot fan van de Crispy Ebi met krokante garnaal en de Sake Cheese Rolls met zalm en roomkaas. Snelle bezorging, zelfs naar ons dorp niet heel in de buurt.
16 jan 2021 om 20:00 Zelfs in de sneeuw, snelle en super goede bezorging . De Sushi zoals altijd verrukkelijk.
9 jan 2021 om 22:01 Een uur later bezorgt en geen drinken erbij dat ik wel heb betaald
7 jan 2021 om 19:50 Niet zo goed als anders loempia's waren niet zo warm. Er zat ook geen soja of loempia saus bij.
1 jan 2021 om 13:33 Oud jaars avond. Op tijd bestelt, en keurig op de aangegeven tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De sushi was erg vers. Tot de volgende keer!
29 dec 2020 om 20:20 Het duurde echt bijna twee uur... geen soja saus, geen stokjes, geen wasabi. De sushi is matig. Ik snap dat het druk is, maar je telefoon niet opnemen is niet netjes. De hele ervaring was gewoon erg slecht. Ik zou het liefst mijn geld terugwillen.
29 dec 2020 om 19:54 Bezorging was 2 uur en 30 min te laat. Telefonisch niet bereikbaar (Hoorn hadden ze ernaast gelegd) en toen ik eindelijk telefonisch contact kreeg, waren ze onvriendelijk en hingen ze midden in het gesprek op. Ik bestel hier nooit meer.
23 dec 2020 om 16:57 1,5 uur gewacht op het eten, vervolgens zat er een deel van de bestelling niet bij en de warme gerechten waren koud.
22 dec 2020 om 21:28 Eten was een uur later dan gepland. Bovendien waren de poke bowls helemaal door elkaar gehusseld en de sushi was niet vers.