I LOVE SUSHI TIEL

I LOVE SUSHI TIEL Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Tiel. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 23:34 Mango roll met roomkaas is erg lekker ! Vriendelijk bezorger aan de deur.
15 mei 2022 om 20:58 het smaakte voortreffelijk
15 mei 2022 om 18:07 Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk.
15 mei 2022 om 11:20 Heerlijke sushi en snel bezorgd. Zeer vriendelijke medewerkers
15 mei 2022 om 9:26 I love sushi tiel altijd beste sushi ! Herhaling vatbaar !
9 mei 2022 om 7:25 Duurde heel lang
1 mei 2022 om 8:05 Het was heerlijk en netjes op de afgesproken tijd afgeleverd!
30 apr 2022 om 22:54 2x aan bellen is niet nodig. Je moet mensen wel de tijd geven om naar de deur te komen. Zalm te dik gesneden Tonijn veelste dik waren zeker 11cm terwijl deze dun moeten zijn
30 apr 2022 om 7:51 Ze waren heerlijk
29 apr 2022 om 21:21 29-4 19:08 uur een zalm poke bowl besteld. Slechte kwaliteit zalm, dunne slappe komkommer stukjes, rijst zonder smaak en hard. Wasabi en sojasaus ook niet lekker. Helaas niet voor herhaling vatbaar om nog een keer hier te bestellen. Viel erg tegen.
26 apr 2022 om 21:31 2 uur gewacht op het eten, waarvan 1 uur te laat. Sushi niet echt lekker, wasabi lijkt wel verdund. Bij telefonisch contact hoorn erop gegooid. Kortom, niet voor herhaling vatbaar en voor lekkere sushi zijn er betere opties in Tiel.
18 apr 2022 om 11:14 Eten keurig op de afgesproken tijd en door vriendelijke bezorger, en dat op eerste Paasdag! Sushi was lekker vers en goed gevuld/belegd. We bestellen zeker weer!