I LOVE SUSHI TIEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Tiel. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 20:45 Klasse sushi. Beter dan alle andere zaken! Goed bezig I love sushi.
3 okt 2022 om 9:55 De zalm was op, zou vervangen worden voor tonijn en we zouden gratis rolls erbij krijgen. Uiteindelijk zaten er alleen maar tempura ebi rolls in de box, geen gratis rolls. Daarnaast zaten er ook geen stokjes, soya en wasabi bij.
1 okt 2022 om 21:41 Bestelling was niet compleet en eten was te laat bezorgd. Ze stonden eerst bij een ander adres, terwijl het adres correct was doorgegeven.
1 okt 2022 om 20:14 Besteld, niks ontvangen
1 okt 2022 om 19:47 Na 2 uur te wachten wilde ik bellen waar de bestelling bleef, maar ik kon ze niet telefonisch bereiken.
1 okt 2022 om 8:56 Heerlijk!
29 sep 2022 om 23:40 2 uur te laat gebracht. Echter wel netjes Voor de volgende keer korting aangeboden
29 sep 2022 om 21:39 Het eten was om 18.05 besteld en werd om 20.10 bezorgd . De warme gerechten waren koud en de sushi was echt slecht, vieze smaak en slecht gevuld. We love sushi… maar gaan nooit meer hier bestellen.
27 sep 2022 om 21:49 Heerlijke sushi! Was vers en kon het ophalen op afgesproken tijd!
25 sep 2022 om 0:00 Lekker vers!
21 sep 2022 om 20:29 Helaas was de sushi niet vers en licht uitgedroogd… Leek alsof ze al poos eerder op de dag waren bereid. Jammer!
18 sep 2022 om 18:44 Zoals gewoonlijk weer heerlijk.